img

Маги Халваджиян разплака България: Нямах пари дори за 1 кафе

/
/
/
251 Views

Маги Халваджиян припомни в профила си в социалната мрежа интервю което е дал пред Гала през далечната вече 2016-та година.

Там продуцентът на редица вървежни в момента предавания разказа откровено за трудностите и безпаричието през които е преминал.

Имах един такъв период, когато живеех в Италия преди повече от 20 години. Имах много пари, но се случиха такива неща, че останах без пари за кафе дори. Отидох да карам трактор при един мой приятел за да изкарам пари. Не съм стоял никога и да чакам да ми се усмихне съдбата, сподели Маги.

Хубаво е всички да имаме принципи и те да са железни. Безпринципните, когато се сдобият с пари и власт и откриват истинската си същност. Ако си пич без пари, когато се сдобиеш с тях ставаш пич с пари

Имал съм много успехи, но и провали, бил съм на ръба на фалита много пъти. Няма как когато поемаш рискове да не си готов да паднеш. Аз не започвам битка, ако не съм готов да я загубя.

Най-вероятно тази философия на Маги е печеливша, тъй като толкова години всичко с което се захване, докарва до успешен край.

Много от неговите проекти се снимат сезони наред като например „Като две капки вода“ и интереса на зрителите е голям.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *