img

Любимка на Слави изригна: Продаде се на ГЕРБ и ДПС!

/
/
/
551 Views

„Най-вероятно Слави се е продал на противника и затова освободи пространство за ГЕРБ и ДПС.“

Това споделя пред „България Днес“ плеймейтката Галина Атанасова. Еротичната моделка гласува за партията на шоумена политик и дори се татуира името на двуметрови учиндолец на сантиметри от сърцето.

Въпреки че не съжалява за това, че е увековечила името на Трифонов върху тялото си, моделката е категорична, че след всичко свършено от ИТН и Слави за краткия си политически живот, партията няма шанс да прескочи 4-процентовата бариера за влизане в парламента на следващите избори.

галина атанасова слави трифонов„Очевидно Слави не желае да участва в сегашното правителство, преминал е в друг отбор. Може би никога не е искал идеята за промяна на статуквото да се реализира, а изигра ролята на троянски кон полза на ГЕРБ и ДПС“, разсъждава плеймейтката.

Отношението на Галина претърпява коренна промяна след първоначалната емоция, след като седна на диванчето срещу Слави. Тогава Атанасова обяви, че Трифонов заслужава да бъде не само пример, но и президент, а България има нужда точно от неговото управление.

„Много харесвам още от малка Слави и неговия екип. Те са хора със съвсем различни виждания от тези на другите партии. Слави е народен човек и би помогнал на народа ни. Но като се замисля, то ако ние сами не си го направим, който и да ни управлява, все тая ще си е“, коментира след парламентарните избори през април 2021 г. Галина.

плеймейтката Галина АтанасоваГодина и два месеца по-късно плеймейтката е категорична, че ИТН вече няма да влезе в Народното събрание. В същото време нарича „предатели“ шестимата отцепници от „Има такъв народ“.

Източник: БГднес

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *