img

Кубрат побесня на Андреа след разкритията ѝ за извънбрачното му дете! Ето как отговори!

/
/
/
2480 Views

Нечуван скандал предизвика Андреа, която публично декларира, че Кубрат има незаконно дете. Новината за подвизите на Кубрат Пулев се превърна в сензация и тема за обсъждане.

Преди часове певицата обяви пред БГ Войс, че Кобрата е подобие на мъж, който ръси семето си, прави деца, а после се изпарява.

„Нали си морален мъж, бе?! Що не си гледаш детето, което си направил? Много ниско ниво си, бате! Добре, че аз не ти се хванах на акъла да раждам от теб, а сега да видим кой ще ти гледа копеленцата. Ще говори той за семейни ценности, жалък си“, изригна явно кръвно обидената Андреа, която до вчера не спираше да поства стари снимки и видеа от любовта й с боксьора.

Според мнозина от последователите й, това не е нормално поведение на жена, отдавна скъсала с Пулев, а е поведение на огорчена и още обичаща го „Геновева“.

Най-бесен от казаното, разбира се, е самият Кубрат, който изригнал като Везувий. И направил Андреа на нищо. Това разкриха близки до обкръжението му.

„Луда крава нещастна, за коя се мисли тая?! Че години я търпях и гледах как се излага разчепатена по мрежите, все едно е стока, която си търси купувач.

Прави се на това, което не е – отдавна вече не е готината мацка, която ловеше окото, а стана една злобна и комплексирана глупачка. Ай сиктир, ма! Един мъж не може да свърти след мен“, беснеел Кобрата пред приятели.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *