img

Крис Костов бяга от Москва, търси подслон в България

/
/
/
199 Views

Временно бягство от напрежението в Москва търси Кристиан Костов.

Певецът, който има български и руски корени, се обърна към феновете си с апел за помощ. Крис търси някой, който може да му предостави апартамент за живеене в София, разбира се, със заплащане на наем. Талантливият музикант иска да се нанесе за не повече от три седмици. Защо е избрал толкова кратък период и какво ще прави после, остава загадка.

„Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в добро здраве и настроение. В момента много ни трябва вашата помощ“, обърна се Кристиан към българските си последователи в социалните мрежи.

Kристиан описа ситуацията в света като, меко казано, тревожна. Заради случващото се той и семейството му се евакуират от руската столица, където живеят.

„Заради това се преместих от Москва, където изкарахме пандемията със семейството ми, и търся апартамент под наем с брат ми, жена му и най-добрата ми приятелка. Ако имате възможност да ни помогнете с търсенето на жилище в София, ще ви бъда много благодарен“, допълва още Крис.

Костов използва българските си корени, за да се измъкне от хаоса, който цари в Руся в момента. Десетките рестрикции, наложени на страната, блокират нормалния живот.

„Много хора биха ви приютили безплатно предвид, предполагам, блокираните ви средства, срива на рублата и какофонията в страната. България е безопасно място, а българските ти фенове отдавна чакат твоето завръщане. Вие ще се оправите, но за милиони украинци това няма да е възможно“, пише почитател на 21-годишния изпълнител.

Източник: Хот арена

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *