img

Край! Любо Киров се отказа да бъде баща, няма кой един чай да му свари на стари години

/
/
/
269 Views

Имаше време, когато Любо Киров мечтаеше за семейство като всеки нормален човек. С напредването на възрастта му обаче тази мечта все повече избледняваше и причината е, че в България е трудно за гей двойките да имат деца.

Наскоро бившият вокалист на „ТЕ“ закова 50 г. и вече няма сили и енергия да следва мечтата си да бъде баща. Първо, защото няма сериозен партньор до себе си. И второ, защото вече е на доста напреднала за това възраст.

Всеки, който познава Любо, твърди, че той е свестен човек и не заслужава да няма наследници, на които да се радва, но в живота се случват тези неща. Преди 7 години певецът се опита да осинови бебе със своя тогавашен партньор, но не се получи.

Оттогава сякаш това е затворена страница за него, а след като навърши половин век, вече не мисли за бащинство и е приел, че някои неща в живота просто няма да му се случат.

На близките на Киров все пак им било доста тъжно, защото на стари години той ще остане на практика без човек, който да му помага за най-елементарните битови нужди. Разбира се, надеждата е, че ще срещне по-млад мъж, с когото да остарее, но в гей общностите това рядко се случва.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *