img

Коя е истинската майка на детето? Отговорът ви ще разкрие много за вас

/
/
/
392 Views

И така, резултатите от този тест попадат в две категории. Да започваме… Както е показано на картинката, две жени седят в стая една срещу друга. Малко момче си играе на пода до тях.

Въпрос: „Как мислите, коя от тези две жени е майка на малкото момче?“

Има само един верен отговор, но който и да изберете, той ще разкаже много за вашата личност.

1. Ако сте избрали жената вляво.

Да кажем веднага, че този отговор дават около 70% от анкетираните. Въпреки че не е правилният. Но не бива да се изключва, че сте склонни към този вариант, защото просто не сте били в настроение или в грешно състояние на ума да разгледате внимателно картината и да я анализирате внимателно.

Най-вероятно обаче сте склонни към тази опция по някаква причина.

И така, вие сте избрали този отговор. Какво означава той?

Че сте много креативен човек. И това качество се проявява във вас през целия ви живот – от ранно детство.

Имате много развито въображение. Понякога – дори твърде голямо. Не ви е трудно да „начертаете“ в главата си буквално за секунди това, което никой дори не е описал преди вас. Да си го кажем направо: вие сте младият Никола Тесла.

Благодарение на това качество с право се смятате за човек с невероятно въображение и невероятно чувство за хумор.

Освен това сте склонни да сте много мили и съпричастни. Затова другите се вслушват в съветите ви, вашата помощ и подкрепа са много ценени.

Вие сте истински работохолик и с голяма вероятност сте постигнали много в този живот, въпреки че това не е било самоцел за вас. Семейството за вас е една от най-важните цели и не се съмняваме, че го имате или ще се появи в близко бъдеще.

2. Ако сте избрали жената вдясно.

Когато децата си играят с играчки, те подсъзнателно винаги поне леко обръщат лице към родителите си. Това се дължи на факта, че малките, независимо какво правят, подсъзнателно търсят одобрението на родителите си.

Значи отговорихте правилно!

Вашата интелигентност е много по-висока, отколкото си представяте.

Факт е, че имате много развито ляво полукълбо на мозъка. Тук се намират областите, които отговарят за логиката и анализа. Нищо чудно, че дадохте правилния отговор на теста толкова бързо. Подозираме, че винаги сте първият на работа, който стига до правилното решение или заключение.

Рационалността може да ви направи брилянтен съветник. А фактът, че сте и много общителни, ви помага да попълните склада на своята мъдрост, което ви прави незаменими при вземането на решения.

Вие също така сте много искрени, лоялни и честни. Нещо повече, притежавате и друго невероятно качество: когато става дума за романтични отношения, постигате всичко лесно и без усилия.

Обяснението е много просто: общителността и практичността просто не ви оставят шанс да се провалите.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *