img

Колко взе от Чекмеджето Алибегов?

/
/
/
412 Views

Имам два ресторанта. Никога не съм членувала в синдиката на този Алибегов и никога не съм се чувствала представлявана и защитавана от него и подобните му организации.

Просто с мъжа ми си се борим насаме с тази франкенщайнска администрация, която ни подлага на ежедневен рекет и с ковид-измамата, с която ни държаха почти година затворени.

Вчера гледам по телевизията как поведенитe от Алибегов изгонват от протеста си пред парламента излезлите при тях депутати от ИТН, БСП и ИБНИ, защото не били желани и Алибегов и хората му нямало за какво да си говорят с тях.

И веднага си спомних когато същият този Алибегов се снимаше любовно и пърхаше с мигли и крилца около мутрата Борисов… и във всяко тяхно изражение личеше една… интимност.

Ясно си го спомням:

Първа вълна. Управляваха ГЕРБ. Пълно затваряне на заведенията за 3 месеца. Ресторантьорите излязоха на бунт, но… Албигеров спря протестите им.

Трета вълна. ГЕРБ вече са в опозиция. Всички заведения работят. Единствените ограничения са – до 23 часа и с 50 % капацитет (нещо, което едва ли някой наистина ще следи) Албигеров организира масирани и свирепи протести срещу служебнияя кабинет.

Исках да кажа само, че този Алибегов не защитава моя интерес. Той представлява охранените от мутрата Борисов ресторантьори с ланци, които сега обилно платени от същата мутра Борисов са излезли на яростен политически бойкот срещу правителството.

Защото чекмеджето Му се е поотворило за да напълни джобовете на гербаджийски лакеи като Алибегов. А ние, дето сме без ланци, се надяваме властта да намери най-щадящите за нашия бизнес мерки, като в същото време ни компенсира истински за понасяните загуби, защото честно – пред фалит сме.

PS. И само да добавя, днес гербавия парцал „Блиц“ нарича протестиращите ресторантьори – „народът“. Nice, а?

Диана Дамянова, Skandalno.net

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *