img

Колежка на полицайката Симона я съсипа с тези думи: За 30 години служба не съм виждала по-голяма извратенячка!

/
/
/
262 Views

Възмутителната история със служителката на реда, полицай Симона Радева, която е „покровителствала“ убиеца на двете жени на бул.Черни връх, Георги Семерджиев, намери огромен отзвук в социалните мрежи.

Включи се и колежка на Радева , която написа силни думи в профила си в социалните мрежи.

Ето коментара й без редакторска намеса:

„За моите 30 години служба не съм чувала за по-голяма извратенячка /думата полицай за нея не мога даже да изрека/ от Симона Радева!

Тя не само е позор, с тези грозни татуировки, с лъжите, с тази обица на езика, с тъпите си чалгарски опити за клипчета, а най-вече с това, че е взимала 2000 лв. хонорар да пази другия извратен боклук-престъпник!

Този, който я е назначил, къде е блеел – не е ли видял, че това е танцьорка на пилон и за каква полицайка става въпрос? Етика, морал, достойнство, чест, смелост, благородство и съпричастност са качества, които са задължителни за полицая, защото да си Полицай – това е призвание и не е за всеки!

„Та моля Ви, не ме занимавайте с тази измислица, която зад решетките ще има много време да размишлява /ако има с какво/, колко чиста е съвестта й и на какво прилича животът й. А е добре да изтрие думата полицай от мозъка си, както и полицията да изтрие нея…

Та това от мен….

Благодаря на всички, които ме поздравиха по телефона! Не съм очаквала толкова много отзиви за нещо, което е истина!! Бъдете благословени, смели, благородни и честни хора, за да живеем щастливо и прекрасно!! Благодаря ви от сърце!“.

Думите са на полицай Теменужка Христова.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *