img

Кобрата съобщи, че има жена до себе си

/
/
/
311 Views

Кубрат Пулев разкри нова страна от своята личност и показа своите духовни тъсения и прозпрения. Той заведе екип на Нова телевизияв в планината, за ди им покаже своята „духовна тренировка”, както я нарече сам.

„Имам човек до себе си. Любовта няма нужда от показност. Много години бях с известен човек (б.ред. визирайки връзката си с певицата Андреа) и бяхме в публичното пространство“, каза той.

„Ние сме в Рая”, това обяви Кобрата в началото на разходката към върха по кишава пътека. Пулев обясни, че точно това е големия проблем на българите – обръщат внимание само на неудобствата. „Гледат студа, снега, кишата… Не виждат колко е красива природата, дори и през зимата. Ние сме обречени да сме в Рая!”, каза с вдъхновение най-успешният български професионален боксьор.

Кобрата призова столичани да излязат от кафенетата, да оставят електронните цигари и да се качат в планината. „Не го виждат, но го знаят, не са доволни”, обясни той. Кубрат Пулев заяви също, че вижда всичко това, защото е много интуитивен и дори понякога вижда веднага твърде надълбоко във всеки човек. Това е също е ефекта от духовните му тренировки сред природата.

Пулев заяви, че вече няма планове да влиза в политиката. Въпреки това той мисли за продължи образованието си и да стане доктор по политология, след като завърши тази специалност наскоро.

„В парламента има хора, които даже нямат това образование. Киснат там, гласуват каквото им кажат… Те са публика на живота си”, коментира Кобрата.

„Едно от най-мъжките неща е да кажеш „извинявай”. Много мъже са само външни тела. Има жени, които са много повече мъже от тях вътрешно”, каза също боксьорът. Той коментира също, че в обществените отношения харесва германския модел. „Организацията е силата, затова немците са ми много близки”, обясни Кобрата.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *