img

Киро пак се кара на Путин: Да внимава… Или какво? (реакции в мрежата)

/
/
/
261 Views

“Кирил Петков трябва да внимава, когато се договаря тайно за енергийни проекти с американците, вероятно за добив на шистов газ и го прави зад гърба на българите. Вече почвам да имам усещането, че една групичка политици, нарекли се четворна коалиция са взели за заложник българския народ и се готвят да разменят заложника за пари”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни „Вашите гласове“.

Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон!

Сайтът „Гласове“ публикува коментари на читатели без редакторска намеса.

Путин да внимава …..

Или какво?

На стара коза яре

Да вкара БГ във война с Русия….и кой ще се бие бе? Аз няма…синът ми 2 пъти,половината ще се предадат, другата половина ще избягат.Да не говорим че мобилизация на запасни в сбор не е правено откакто аз напуснах 2001.

ФРОЙД Д-р

ПростоКиро нищо не коментира за разкритията от Брюксел за скандала с 2та кораба с втечнен газ, дето няма къде да се разтоварят! Мълчи като бит….

Необичаен

Нашинкия го чака „Нобел“ за Физика. Сизобретението си да пренася флуиди (природен газ ООД налягане ), по въздушнокапков път от Кавказ до Европа. На думи.

teridan

Кирил Петков трябва да внимава, когато се договаря тайно за енергийни проекти с американците, вероятно за добив на шистов газ и го прави зад гърба на българите. Вече почвам да имам усещането, че една групичка политици, нарекли се четворна коалиция са взели за заложник българския народ и се готвят да разменят заложника за пари.

Боже, боже

Всеки ден дава интервюта на международни медии. Приказва неща дето не си спомням да е говорил преди изборите. Какво мислят коалиционните партньори – за К.Петков няма никакво значение. Въпреки огромните идейни противоречия с ПП Нинова смята да си седи в коалицията. Единственото спасение от тази мошенническа напаст е БСП да поиска оставката на Нинова и то час по-скоро.

харвардският „гений“ да прочете това

Днес Австрия съобщи, че 350 000 граждани на страната биха загубили работните си места, ако се осъществи планът за отказ от руския природен газ.

да бе, да

Този „гений“ нито може да чете, нито да говори, нито да мисли. Подозирам дори, че бърка Австрия с Австралия, така че безработицата там не го засяга. Както не го засяга и безработицата тук. Топката е в нашето поле, ако по най.бързия начин не изстържем Кирето и ко от властта, рискуваме да ни няма в следващата година.

еха

Страшен пич. Даже лидер станал. Бравос. Само дето цената на тази идиотия ще я платя аз и няколко милиона като мен. Кирето ще бъде на топло и сухо и ще бъде сит, защото мама Мустафа ще го обгрижва додето вкара Македония в ЕС, набие Путин, разпродаде де каквото е останало и даде държавния резерв на ЕС за гарантиране на еврото. После Кире ще бяга да се хване за крилото на самолета на Мустафата.

Cicero

Прав е Кирчо. България е на път да заеме лидерска позиция в ЕС по отношение на инфлацията и скоростта на обедняване.

smb

Евро-атлантическият народ глад не го страхува. Освен това ние хляб не ядем отдавна, щото се пълнее от него. Засяли сме хиляди декари с киноа и лимец, а освен това можем да си принваме 3D каквото си искаме.

Тихомир Томов

Ще се яде по- малко, ще се пътува рядко, зимата леко хладно и в болниците на късмет !

фют

Вече и на неуките стана ясно, че разликата между нас и гърците е, че те имат сметка в рубли, а ние нямаме.

ЕдНа

Всички вече са наясно как и защо плащането на руската газ става така, само ние като Марко Тотев сме се запънали и стоим до последно на пост, охранявайки отдавна несъществуващите европейска солидарност и единомислие. Сигурно ще ни връчат украински медал за проявеното безхаберие към собстения си народ.

Така е

Хората са измислили азбуката, а ние сме им носили чантата. Направо се чудя украинците как не са се уредили вместо македонците. Нали целият свят произхожда от Украйна (с изключение на руснаците, разбира се). Дето се вика, той и Папата ако не е украинец, е поне македонец.

Бай Иван

Зеленски спечели Евровизия! Сега се е прицелил в още по-висока цел-спечелване на конофестивала в Кан! Аз съм убеден, че ще успее!!!

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *