img

Къванч Татлъту залюби русенка

/
/
/
440 Views

Суперзвездата Къванч Татлъту най-после ще започне работа по дългоочаквания сериал „Ако кралят загуби”. След като продуцентите известно време търсеха коя да бъде екранната му партньорка, най-после турското издание Aksham съобщи, че това ще бъде Гюлсим Али.

Горещата новина е, че Гюлсим е наше момиче – родена е в Русе в семейство на български турци и е позната на мнозина от ролята си в проекта „Планина от сърце”, който й донесе световна слава и милиони последователи в социалните мрежи. Миналата година пък направи фурор в Азия. Русенката, която е на върха на актьорската си кариера в Турция и събира милиони почитатели на сериалите пред малкия екран, временно смени професионалното си поприще, като стана рекламно лице на световноизвестна марка традиционни облекла.

Актрисата засне зашеметяващи кадри в Пакистан и Турция, на които е пременена със сари, пише „Галерия”.

27-годишната зеленоока красавица, чиито родители живеят в дунавската ни столица, често е споделяла, че й липсват приятелите – тя отдавна не се е прибирала в родния си град.

Гюлсим АлиЗа проекта „Ако кралят загуби” има и друга новина – той ще бъде адаптиран по едноименната книга на психиатърката д-р Гюлсерен Будайъджъоулу, излязла в Турция през 2015 г. Четивото се превърна в бестселър там за кратко време, като жанрът е психологическа драма. Авторката е любима не само в Турция, но и в България, защото точно по нейната книга „Върни се към живота” тя създаде и сценария на един от най-гледаните сериали у нас – „Завинаги”.

Синеокият любимец на феновете Къванч Татлъту ще изиграе главната роля в „Ако кралят загуби” – на женкаря Кенан, който един ден се оказва на мястото на жертвите си. Всъщност книгата, която е в основата на сценария, разказва за млад и самоуверен мъж, който може да завладее сърцето на всяка дама. Но всичко се променя, когато той самият се влюбва.

Къванч ТатлътуЗрителите обаче едва ли ще видят класическа любовна линия в сериала. Психологическият роман е много по-сложен. Героят ще трябва да се обърне към психотерапевт и да разкрие всички тайни на подсъзнанието, от които толкова се страхува. Заедно с него публиката ще трябва да реши и най-сложните мистерии на ума.

Изборът на Къванч Татлъту за главната роля гарантира на създателите висок рейтинг. Бъдещият сериал е един от най-чаканите в Турция, като амбициите са той да бъде заснет до края на тази година, което обаче едва ли ще се случи.

Източник: хотарена

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *