img

Какъвто бащата, такъв и синът Калайджиев /СНИМКА/

/
/
/
279 Views

Милко Калайджиев има достоен наследник по мустак. Един от близнаците на певеца – Александър, си е пуснал мустак по подобие на известния си баща. За това се похвали самият Калайджиев, за когото мустакът е не само светиня, но и запазена марка през последните десетилетия.

Заедно и с другия близнак – Антонио, Милко разпуска на родното Черноморие, където съчетава работата и почивката – през деня е на плажните барове, а вечер пее по заведенията.

Александър сам е взел решение за мустака и не е имало натиск от родителското тяло. Антонио и близнакът му са изключително популярни сред девойките, радват се на голям интерес, а на няколко пъти мустак номер едно на републиката ги снима в свои клипове с гаджетата им по това време.

Близнаците са категорични, че не искат да се занимават с музика като с баща си.

Самият Милко признава, че никога не им е оказвал натиск в тази насока и двамата сами са избрали в каква насока да се развиват. Голямата мечта на Антонио е да се занимава с архитектура, докато Александър се е насочил към кариера като лекар.

Преди време те споделиха, че славата и известността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата и интериорния дизайн, но после промени решението си остана у нас, писа „България Днес“.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *