img

Как се премахват уроки с вода, за да се изчистим от Злото в нас (РИТУАЛ):

/
/
/
345 Views

Сигурно сте чували от някоя баба, че има хора, които могат да ни урочасат с поглед или с някоя древна магия. И колкото и да не даваме ухо на подобни „бабини деветини“, длъжни сме да признаем, че лошата енрегия, която някой изпраща към нас (волно или неволно) може сериозно да ни засегне.

Ако се чувствате отпаднали, възможно е някой да ви е урочасал.

На практика урочасването е негативна психическа енергия, породена от злоба, ненавист и раздразнение. Тя пробива аурата на човек и носи отрицателно програмирана енергия. Обичайно урочасването е напълно спонтанна реакция, понякога независеща от хората, които просто имат лоши очи.

Симптомите на урочасване лесно се разпознават:

Това са обща изнемощялост на тялото, бързо изморяване, разваляне на настроението без никакви причини, главоболие, което не се влияе от лекарства, раздразнение, температура при липса на настинка. Други симптоми са постоянната сънливост, тоталната апатия и равнодушното отношение към живота и всичко, което се случва, както и основният симптом – хроническото съсипване на всяка започната работа.

В подобна ситуация водата е безценен помощник в борбата срещу урочасване. Методите за лечение датират от стотици, а някои и от хиляди години. От ТОП Новини ви даваме проверен начин за премахване на уроки, който работи безотказно.

Налейте в буркан от течаща вода, най-добре от крана. Хвърлете във водата щипка сол и като запалвате една след друга три кибритени клечки, казвайте всеки път: „В името на Отца, и Сина и Светия Дух. Амин!“. Изгорялата част от клечките хвърлете във водата.

премахване уроки вода и кибрит

Наведете се над водата и дванадесет пъти повторете следните думи: „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух, Амин! Запази, Господи и защити, скрий раб божий/рабиня божия (името на човека) от черно, от жълто, от кафяво, от сиво, от бяло, от мъжко, от моминско, от детско око, от мисли, от разговори, от зли хора. Не говоря аз, говори Пресвета Богородица с устните си, със светия си дух“.

Три пъти напръскайте с тази вода себе си или човека, който е пострадал от урочасването, а също така и дрехите му, както и леглото му. При пръскането произнасяйте „В името на Отца, и Сина, и Светия дух. Амин!“

Няколко пъти дневно болният е необходимо да се мие с тази вода, без да се изтрива и да се пие от нея. След един ден урочасването ще отмине.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *