img

Как се появи синът на Румен Радев на абитуриентския си бал

/
/
/
286 Views

Президентът Румен Радев изпрати абитуриент на 24 май. Синът му Георги завърши XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици „Проф. Васил Златарски“.

Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в елитен столичен хотел цялата фамилия на абитуриента се събра на тържествен обяд в ресторант в София, пише вестник Ретро.

 Подготовката за празничната вечер на Георги започна още от сутрешните часове на деня. По обяд синът на президента, заедно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от семейния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в личния автомобил на Георги – лъскаво черно ауди, и потеглиха към заведението, където родата вдигна наздравици за завършването му.

За своя бал младият наследник на президента беше заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза на луксозната марка „Андрюс“.

Майка му Гинка сияеше в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И докато бившата жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента отново предпочете да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, докато се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, вероятно получавайки поздравления за радостния повод.

Въпреки че президентът Радев бе изключително ангажиран точно на 24 май, все пак намерил време в промеждутъка от официални събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която дошла специално от Славяново, както и семейството на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството.

Разведените Румен и Гинка, както и техните роднини, се събират заедно на една маса за пръв път от две години насам. През 2020 г. абитуриентка бе тяхната по-голяма дъщеря Дарина, която сега е студентка втори курс в НАТФИЗ и жъне успехи на театралната сцена.

Засега брат ѝ Георги пази в тайна бъдещите си планове за реализация. Доскоро той бе сред най-талантливите млади футболни надежди, но прекрати кариерата си в ЦСКА изненадващо преди няколко месеца.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *