img

Как да правите правилни прогнози за футболни мачове всеки път?

/
/
/
200 Views

Много футболни фенове правят грешката да мислят, че за да правят правилни прогнози, се нуждаят от задълбочени познания за играта и нейните играчи – но това не е вярно.

Всичко, което трябва да направите, е да се научите как да разчитате правилно коефициентите, да гледате мача много внимателно и да използвате разума си, за да разберете кой отбор има повече предимства по отношение на тактика и стил на игра. Толкова е просто

Знаете ли моментната форма на двата отбора?

Един от най-важните фактори за правене на правилна прогноза за футболен мач е да знаете колко добре е играл всеки отбор напоследък. Кой загуби последните си няколко игри? Кой наистина е във форма в момента? Кои играчи са контузени или аут по една или друга причина? Ако знаете всички тези неща, можете да добиете представа кой отбор ще спечели.

Знаете ли дали е имало някакви ключови наранявания?

Травмите са неизбежен аспект на спорта. Но няма причина да не можете да се подготвите за тях. Проверявайте често, за да видите дали е имало наранявания и използвайте тази информация, когато правите своите прогнози. Ако играч е претърпял контузия, тогава той няма да играе толкова добре, колкото преди да бъде контузен, или отборът му ще има слаба резервна игра вместо това. Това е информация, която можете да използвате, за да правите по-добри прогнози!

Знаете ли точния резултат от последната среща между тези два отбора?

Ако знаете как са се представяли два отбора един срещу друг преди това, можете да направите обосновано предположение за това как ще се представят в следващия си мач. Разбира се, някои предишни изпълнения са по-важни от други; например, ако Германия победи Бразилия в мач от Световната купа, вероятно е безопасно да се предположи, че ще ги победи отново четири години по-късно. Ако обаче има значителна промяна (като нов мениджър или опустошителна контузия), трябва да направите проучване.

Източник: Scorebet24

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *