img

Ивайло Пенчев изригна: Принудителна ваксинация, иначе ще измират децата ни!

/
/
/
428 Views

Предприемачът Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация, видя ТОПновини.

Според него вирусът ще атакува децата все по-яростно.

„Накратко: почти сигурно е, че рано или късно Ковид ще еволюира така, че да стане толкова опасен за децата ни, колкото и за възрастните.

Който отказва да се ваксинира, помага на вируса да постигне тази адаптация. Представяте ли си как би изглеждал светът, ако умираха толкова деца, колкото и възрастни?!

При положение, че този вирус е потенциална заплаха за живота на моите деца и внуци и знаейки, че няма научна причина да се страхуваме от ваксините, аз категорично подкрепям задължителната имунизация. Разбирам бунтарите и фрилоудърите, но когато животът на децата е под заплаха, принудата към ваксинация намирам за наложителна.

Само да напомня на всички бунтари срещу принудата:

Всички ние непрестанно сме принудени да спазваме правилника за движение, да не употребяваме наркотици, да не строим в собствените си имоти без разрешение на главния архитект, да плащаме огромна част от изработеното под формата на данъци и много още принуди.

И сме принудени да си поставяме десетина задължителни ваксини, съдържащи омаломощени вируси. Бунт срещу ограбването ни чрез данъци и ненужни регулации е много по-подходящ от бунт срещу грижата за децата на хората.“

Източник: Петел

 

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *