img

Истината: Ето защо Алекс Богданска драпа да се върне при Дани Петканов! (той не ще да чуе)

/
/
/
453 Views

И вълкът да е сит, и агнето да е цяло – бебетата даже знаят, че тая работа е невъзможна, но не и Алекс Богданска.

Както вече разбрахме от ТОП Новини, тя се върна доброволно в комплекса „Делта Хил“ извън столицата, където нае къща, за да била близо до Дани Петканов и синът им да е спокоен и доволен. Да бе, да… Няма кой да вярва на тази история, още повече, че ако мислеше за сина си, щеше да се върне от Гърция на момента, в който разбра, че той си е счупил ключицата. А тя остана още дни, за да си гледа кефа.

Това обаче е отделен въпрос. Истината е, че Богданска се разправяше с Даниел години наред по време на брака им, как не иска да се маха от София и как градът й липсвал. А сега, видиш ли, заобича рязко природата…

Близки до бившото семейство обясниха причината и тя е, че Александра драпа да си върне мъжа. Който обаче не иска и да чуе.

„Алекс е лигла, това е. Тя отлично знае, че Даниел я обичаше много и в него откри истински чувства, истинска близост и грижа. Но това не й беше достатъчно и искаше да се фръцка, и да се гледа сеира, като обикаля барове и се сваля с други мъже.

Така хем сигурното я чака у дома, хем го има и адреналинът от непознатото и интересното. Въртиопашка, такива не се променят. Е, евентуално на дърто години“, коментират източниците.

Ясно е, че Лудия репортер отдавна е преодолял ядовете и стреса покрай капризите й, а доказателството е, че той пръв поиска развод. Нещо, което, ако зависеше от Богданска, нямаше да се случи никога.

Източник: Клюки

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *