img

Христо Стоичков: Румен Радев обедини ограбвания народ. Спокоен съм, че добрите времена за България предстоят

/
/
/
3307 Views

Христо Стоичков продължава да отстоява мнението си за Борисов и Радев!

Легендата на футбола Христо Стоичков не отстъпва от позициите и мнението си относно политиката и политическите лица у нас. Преди време той яростно скачаше против екс премиера Бойко Борисов, чието място, според Камата, е твърдо зад решетките.

Христо Стоичков е убеден, че Радев е спасението за България, разбра Топ новини

Днес, когато Бацинка вече не е на власт и не може да си разиграва коня, той продължава да плюе настървено по президента Румен Радев. Сякаш има нещо, което го яде отвътре и с което не може да се примири. И това е обичта на българите към държавния глава.

„Румен Радев е личността, която успя да спечели симпатиите на болшинството българи и да ги обедини. Най-сетне някой да ги обедини. Президентът направи това с ограбваните в течение на десетилетия българи – обедини ги срещу предателите и грабителите“, категоричен е Христо Стоичков.

Камата е убеден, че няма място за никакво притеснение относно предстоящите президентски избори и победата от страна на Румен Радев. Той твърди, че няма и скоро няма да има достойна конкуренция и съперник на генерала.

„Ако искаме стабилност, сила и решителност в страната, а хората искат това, няма друг вариант, ще подкрепят президента си. Спокоен съм, че добрите времена за България предстоят“, казва Стоичков.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *