img

Гунчева скочи на Костадинов: Жалък човек и жалък политик, предал народа си за пари!

/
/
/
439 Views

Депутатът Елена Гунчева отново обвини лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, че е предал народа си за пари. Тя загатна и за учебника по Родинознание и връзката му с партийните субсидии, видя репортер на Plovdiv24.bg. Гунчева пита как се включва учебник за деца в партийната дейност? Ето целият и пост:

“Константинов пак клевети. Когато си се продавал на много и за теб политиката е далаверата на живота ти, не можеш да предположиш, че някой ще направи нещо без пари. Единствената причина за напускането на Възраждане бяха неговите действия и предателството му към каузата за България.

Когато човек „усвоява“ субсидии и безотчетни за четвърт милион, всяко нещо го свързва с пари. Аз достъп до пари нямам, за разлика от него. Той лиши от приемни избирателите си, за да четка личното си его. Безотчетните пари са за експерти и приемни. На него експерти не му трябват, трябват му лакеи, които да му се кланят и да го убеждават постоянно колко е велик и как е единственият Спасител.

Три пъти смени версията си къде отиват парите. А решението, което размята, ни даде да подпишем незабавно, което означава, че е знаел за тези пари и вече е решил за какво да отидат. Защо никой не попита всичките други депутати дали имат приемни и дали някой дори ги е уведомявал къде отиват парите? Или само КК трябва да маже лъжите си по медиите?

Защо никой не го пита как се включва учебник за деца в партийната дейност? Защо никой не го пита защо гласува заедно с Делян Пеевски?

И моля да си държи на една версия – първо беше, че са ми дали пари да подкрепя КП. След това да гласувам за ново правителство. Като видя, че хората установиха, че това е лъжа, смени версията. Защо направо не каже колко са платили на стотиците свестни хора, които напуснаха Възраждане заради него?

Защо не каже колко организации се разпаднаха, защото държеше да си назначава свои хора парашутисти за председатели?

Моята съвест е чиста за разлика от неговата. А клеветите рано или късно се изясняват. Жалък човек и жалък политик, предал народа си за пари!

Елена Гунчева“

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *