img

Гласеният за министър на културата Малин Кръстев: 25 години геноцид, стига толкова!

/
/
/
198 Views

Малин Кръстев не одобрява българската политика от последните десетилетия!

Едно от лицата, които Корнелия Нинова ще предложи за своя Министерски съвет, е Малин Кръстев. Небезизвестният актьор е гласен от БСП за министър на културата, пише онлайн изданието на “Стандарт“.

Водещият на умрялото вече “Господари на ефира” е възмуен, че в страната ни българският народ е докаран до мизерия. Според него се извършва истинси геноцид над българите, писа Glasove.com.

“В последните 25 години се извършва истински геноцид. Не говоря само за сегашните или преди 1 година, а а онези отначалото още. Направиха ни неграмотни, глупави и бедни, защото такива хора най-лесно се командват.”, избухна 52-годишният актьор, снимал се в сериала “Седем часа разлика”.

Кръстев обаче е решен да промени тази тенденция и за целта ще влезе в политиката. Той е убеден, че трябват повече хора като него, хора, които цял живот са си изкарвали прехраната с жесток труд, разбра ТОП Новини.

Актьорът е възмутен от нарастващата цена на тока. В театрите тя вече е промишлена, което убива това изкуство. Според него скоро ще стане така, че актьорите да трябва да си плащат, за да играят в театъра.

Именно това ще е едно от първите неща, които ще промени, ако стане министър. Ще нормализира цените на тока в театрите и ще осигури достойно заплащане на актьорите.

Гласеният за министър на културата Малин Кръстев: 25 години геноцид стига толкова!Малин Кръстев има опит и като преподавател.

Той преподава “Актьорско майсторство” в НАТФИЗ и има преки наблюдения от бъдещето на България в актьорската професия. За да се стимулират талантите, роля има и държавата. Защото самият Кръстев е извървял нелек път, докато стигне дотук, както и повечето му колеги, а не бива да е така.

Кръстев е разочарован от настоящите политици. Според него те не стъпват в театъра и затова дават мизерни пари на актьорите.

“Българските политици познават по-добре американската история, отколкото българската”, отсича с огромна горчивина Малин Кръстев.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *