img

Генка Шикерова избухна: Стига! Стига кражби, силикони, тик-ток култура и мизерия!

/
/
/
359 Views

Генка Шикерова не издържа и избухна с право!

Журналистката Генка Шикерова избухна в мрежата и с пълно право, предвид ситуацията в България от години насам. А постът й бързо се превърна във вайръл. И доказа, че на хората вече наистина им е писнало.

Генка Шикерова е бясна и с пълно право настоява да се събудим!

Писна й и на Генка Шикерова, която е достатъчно сериозен човек и журналист, за да приема за нормално случващото се у нас и цирковете, които все по-ожесточено се разиграват и рекламират в национален ефир.

„Дали щяло да бъде травма за децата ако им взимали проби в училище?! Това ли е най-важното и това ли ще ги „травмира“?! Не ги ли травмира тях, а и нас от години, да гледаме силикони на билбордове, да слушаме чалга и тик-ток култура.

Не е ли травма физическото насилие във всеки втори български дом към всяка втора българска жена?! Не са ли травма лъжите и кражбите на политиците, както и мизерията, в която хиляди българи тънат от време оно.

Стига! Престанете с тази престорена и лицемерна загриженост, защото сте жалки, а не смешни. Направете си усилието да излезете навън и да погледнете живота извън удобните кресла и извън телевизионния ефир“, призова Генка Шикерова.

Тя е категорична, че както винаги, ще гласува на тези двойни избори, за да направи това, което зависи от нея – да избере каква да бъде държавата, в която иска да живее с децата си. И дано този път нещата най-сетне да тръгнат в правилна посока, с правилни водачи!

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *