img

Габриела от „Ергентът” изненада всички: Влюбена съм в Путин от дете!

/
/
/
307 Views

Прословутата Габриела от „Ергенът” призна в предаването COOLt по bTV, че е влюбена в руския президент Владимир Путин още от дете.

Водещата Натали Трифонова въвлече гостенката си в студиото в игра, в която тя и ютюбърът Кукушаров показваха на блондинката с гигантските устни снимки на известни мъже и я караха да избира.

Габриела искрено се развълнува като видя снимката на Путин. „Те действията му сега не са много…”, отбеляза звездата от „Ергенът”, но така и не успя да си довърши изречението.

Тя предпочете руския президент като мъж пред Брат Пит, Джордж Клуни, който според нея бил „банален”, както и пред Кристиано Роналдо, който ѝ идвал прекалено метросекуален. Габи постави Путин над Тръмп и Байдън, защото не обичала Америка.

Слави Трифонов също не надви руския президент. Габриела каза, че познавала Дългия лично, но пък Путин бил по-успешен политик. Тя можеше да избере и Виктор от „Ергенът”, но също отхвърли тази възможност, защото той я бил пренебрегнал.

Така Путин се оказа финалният избор на Габи и за водещата Натали Трифонова не остана друго, освен да ѝ подари портрета му. „Ще си го ламинирам!”, заяви в отговор Габриела.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *