img

Феноменът Гал Сасон: В България ще има революция още тази година, българите ще се осъзнаят

/
/
/
349 Views

Известният гадател Гал Сасон, който разчита на езика на звездите, разкри публично, че 2021 г. е годината на революцията в България.

Според него ще се случат много събития, които ще преобърнат живота у нас, разбра Topnovini

Сасон разкри, че предстоят бунтове в България, тъй като много от българите ще се осъзнаят, че вървят по грешен път.

Според анализаторите последното значи, че България ще се опомни и ще “зареже” ЕС и НАТО, за да се завърне към дружбата с Русия.

“Българите ще променят из основи своя мироглед, начина, по който гледат на света. Ще има промяна в лидерството”, споделя астрологът.

Гал Сасон предвижда светло бъдеще за България

Тук се разчитат думите му като ясен знак, че държавата ни ще има нов лидер. Мнозина виждат в него Румен Радев, който в момента управлява България чрез служебното правителство.

Очевидно обаче предстоят още по-тежки за съдбата ни моменти, свързани с бунтове и революция. Може да се каже, че всичко това вече започна, тъй като в момента текат протести срещу главния прокурор Иван Гешев, който остана единственият на толкова висок пост, който се счита до приближен на предишната власт.

Гал Сасон предрича повече пари за България през 2021 г. и по-добра икономика. Като цяло той е оптимист за развитието на страната ни и нейното бъдеще.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *