img

Ето с какво да напръскате портмонето си, за да се напълни с пари!

/
/
/
673 Views

Съществуват какви ли не поверия и суеверия, свързани с парите и тяхното привличане. Най-вероятно и вие държите някой „талисман“ в чантата или портмонето си, вярвайки, че ще ви донесе финансова сполука.

Е, днес ще ви разкрием един уникален метод за привличане на пари, в който много хора се кълнат, че наистина действа.

Всичко, което трябва да направите, е да напръскате портфейла си с отварата от популярно растение, за което се вярва, че има способността да притегля богатството.

Става дума за любимата ароматна подправка дафинов лист. Може би вече сте чували, че някои хора слагат дафинов лист в портмонето си със същата цел, но пръскането на самия портфейл е много по-надежден метод, съветват езотерици.

дафинов лист

Според предците ни и езотериците дафиновият лист се свързва с материалното благополучие. За да приготвите магическата отвара за пари, запарете 1 дафинов лист в чаша топла вода. След като течността изстине, прехвърлете я в подходящ контейнер и напръскайте портмонето си с нея.

Най-добре е да направите тази процедура вечер, така че портфейлът да изсъхне през нощта и да можете да го използвате спокойно следващия ден.  Някои домакини предпочитат просто да поставят дафинов лист в портмонето си. Счита се, че тази подправка е мощен талисман за привличане на богатство.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *