img

ЕС удари дъното! Пуснаха инструкции за къпане: Ако искате да ядосате Путин, мийте само тези 4 места от тялото си

/
/
/
336 Views

Веднага след посещението си в Иран руският президент Владимир Путин отиде на пленарната сесия на форума „Силни идеи за новите времена“, който се проведе в Москва.

На форума един от журналистите зададе въпрос на държавния глава, но по време на отговора Путин се закашля и побърза веднага да даде обяснение за причините.

Както се оказа, това не е коронавирус, както мнозина биха си помислили, а само последствията от охладителната система в Техеран. Путин отбеляза, че по време на пътуването му метеорологичните условия са били много тежки: +38 по Целзий. В същото време в стаите работели климатици, което допринесло за лекото му простудяване.

Президентът увери, че ще се грижи за здравето си с цялата отговорност.

„Вчера в Техеран беше много горещо, +38 и климатикът там работеше на макс. Затова се извинявам“, обясни Путин.

Освен това по време на пресконференцията президентът коментира тиражираните в Европа препоръки за това как Путин да се ядоса повече.

По-специално руският лидер обърна внимание на меме с текст: „Ако искаш да ядосаш Путин, мий само тези четири места“.

Ако искаш да ядосаш Путин, мий само тези четири местаНагледно помагало на това европейско творчество вече беше разпространено в мрежата, след като политици призоваха гражданите на ЕС да се мият по-рядко.

Картината ясно показва какви миризливи места можете да ограничите, за да спестите от къпането. Световните лидери призовават да миете само ръцете, краката, дупето и интимните части, с което да ограничите ползването на топла вода

„Е, какво е това? Съвсем ли полудяхте? Пестете вода, пестете ток… Е, това са някакви глупости!“, възмути се президентът.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *