img

Енчев изригна: Това е несправедливост, с която ще се боря до края на живота си

/
/
/
187 Views

Култовият певец от близкото минало Енчев изригна в социалните мрежи. Георги Енчев в момента е бизнесмен и собственик на собствен бранд с ресторанти. Гневният му пост му във фейсбук е заради решение на Инспекцията по труда.

Те са забранили на 13-годишния му син му помага в семейния бизнес. Публикуваме му текста без редакторска намеса:

Току що инспекцията по труда забраниха изрично симът ми на 13г. да помага в семейния ни бизнес – Таткопица! Глобата била над 1000лв. Това е несправедливост, с която ще се боря до края на живота! Малко въпроси:

Как да си възпитаме децата в труд? Как да ги научим, че всичко в живота не идва даром, а се получава с пот на челото! Като станат на 18 ли ще ги учим на труд? Цял ден да обикалят улиците, да гледат тик ток и инстаграм /възпитателите на нашето време/ и да играя на плейстейшън и да тъпеят ли?

На 14-16г някои “деца“ раждат деца и имат собствен бизнес! При тази криза за работна ръка да не може децата ти да ти помагат в семейния ви бизнес е престъпление! Навремето са раждали по 10 деца да има кой да работи!

На пазара на труда повечето безработни не са пипали компютър, 2живота няма да стигнат да ги науча да маркират 1кафе! Какво искате детето ми да стане загубено в превода като повечето ли? Защо да не се учи на труд, защо , за да стане боклук? На 18 е късно да става човек!!! Има държави в които на 16 “децата“ имат професии!

При нас всички са вишисти, които нищо не знаят и не могат и няма кой да работи, тъй като всички са шефове. В държавата на вишистите! Супер сме нали!

Децата да не помагат в семейния бизнес е чудовищна глупост!

Децата на писателите и журналистите може ли да пишат срещу заплащане? Децата на художниците могат ли да рисуват срещу възнаграждение? Децата на музикантите могат ли да пеят на сцена? Моя син 1.85 да не може да занесе 2кафета в лятната ваканция!

Аз съм родител и мога да преценя, какво да прави каква работа е за него! Лелката на гишето ли ще ми възпитава детето! Да започва! Но първо да възпита себе си!

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *