img

ЕКСКЛУЗИВНО! Златка Райкова бременна от арменеца Карен! Плеймейтката изправена пред дилема

/
/
/
503 Views

Златка Райкова е забременяла спонтанно от арменеца Карен Хачатрян и сега е изправена пред огромна дилема, дочу ТОП Новини.

За това съобщават столични клюкари, след като засичат плеймейтката пред клиника „Надежда“. Моделката дори е снимана от папараци пред кабинета за проследяване на бременност, като по думите на очевидци имала угрижен вид и била видимо притеснена.

Любопитна подробност е, че в същата клиника Златка ходеше, докато беше бременна със сина си от Благо Георгиев.

Най-вероятно Златка е забременяла непланирано от бившия тенисист, който по думите на негови близки вече бил готов за дете, пише „Уикенд“. Самата плеймейтка обаче има един син от Благо и все още не е готова нито за втора рожба, нито за толкова сериозна връзка.

Според слуховете Райкова е с Карен само за да дразни Благой Георгиев, който я остави заради 20 години по-младо гадже. Новата му Полина Спасова май също е бременна и още преди няколко месеца двамата тайно сключили брак в родния й Велинград.

За да не остане по-назад, Златка набързо се хванала с Карен, без да има силни чувства към него. За разлика от нея, проваленият тенисист бил лудо влюбен и я засипвал с подаръци, а новината за бебето истински го зарадвала.

Дали обаче Райкова ще реши да го задържи, е малко вероятно, коментират нейни познати от светските среди.

Източник: Клюки

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *