img

Един пловдивчанин на 26: Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата…

/
/
/
5137 Views

Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата – крайно и грубичко твърдение, което направи един български младеж от Пловдив по местната телевизия.

Авторът на тази крайна позиция е 26-годишният пловдивчанин Райко, който е решила да бъде само с богати чужденки. Той не иска българки в леглото си, защото според него те не стават за нищо. След като не спи отдавна с българки, Райко е решил да спи само и единствено с чужденки.

Всъщност Райко не превъзнася креватните умения на чужденките, а ги цени като партньорки, “дори само за компания”.

Според него те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да му дадат това, което иска…

Българските жени не са конкурентоспособни на световния пазар на жените, е присъдата на Райко, който вече е основала група във “Фейсбук”, красноречиво озаглавена “ Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата “.

Как още като бил на 24 младежът вече напълно се е разочаровал от сънародничките си?

“Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Едната е бръмчалка, която излиза с теб само за да те използва. На друга единствената й идея е да излиза с теб, докато имаш пари и после без никакъв проблем ще замени с друг. Те се държат с мъжете все едно са последните жени на света, а това не е точно така”, обяснява той.

Според Райко българските жени съвсем целенасочено сами избират да са курви, а мъжете у нас се примиряват с това отношение – с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от жена и след дългогодишна връзка дори.
Мечтата на Райко е Швеция. За него там се намират най-яките жени на света. Той е решена да се ожени за шведка.

В момента той работи на автомивка в Лондон и казва, че се чувства щастлив. А за българки не ще ѝ да чуе.

Източник: Ko4

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *