img

Доведеният син на Косъма – Иво Карамански-младши, срещна голямата любов след загубата на ръката си! (снимка)

/
/
/
571 Views

Антоанет Пепе и Иво Карамански-младши са приятели от години, но за любов никога не е късно.

И както изглежда тя вече се разгаря с пълна сила.

Източници разкриват, че наследника на Иво Карамански върти любов с Антоанет Пепе – една от най-популярните инфлуенсъри у нас.

За прясната любовна афера на сина на Нели Атанасова от кръстника на мафията у нас Иво Карамански, съобщава HotNews.

Наследникът, който носи името на баща си се е поувлякъл доста по популярната влогърка Антоанет Пепе, клюкари близък до двойката. Преди дни двамата са били забелязани в популярен плажен бар, като близостта им подсказвала, че споделят повече от приятелство.

иво карамански антоанет пепеОтношенията им идват на фона на няколкогодишна връзка с един от основоположниците на родните YouTube канали – Филяка от Типично. От него Антоанет дори има син, който скоро ще навърши две и месци след тежката катастрофа на Иво в Нидерландия.

Интересното е, че доведеният син на Александър Сано е дългогодишен приятел с Пепе. Тя дори стартира кариерата си на влогър под опеката на пастрока му. Как точно с днешна дата се е случила любовната заварка със закъснение – никой не знае.

Но едно е доказателството – когато съдбата ти отнема едно – ти дава друго!

В случая говорим за зверската катастрофа при която Иво загуби ръката си. Сега обаче е срещнал любовта и по всичко изглежда щастлив и продължава напред.

Любовта между младши и Пепе се разгаря скоро, след като тя и Филип решават да си дадат почивка. Предполага се, че всичко е започнало в началото на годината, тъй като от тогава Антоанет и бащата на третото й дете замразиха съвместните си постове и снимки в социалките.

Същевременно Пепе и наследника на подземния бос, прекрачват границите на приятелството им.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *