img

Цв. Цв. се обърна срещу Бойко: Трябва да се направи ревизия на управлението, „особено на „правителството Борисов 3“.

/
/
/
376 Views

„И Кирил Петков, и Борисов през последния трети мандат са хората, които всъщност запазват нашата (енергийна) зависимост от Русия.“

Това заяви председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в ефира на „БТВ“.

„Ние виждаме това и по позицията на страната ни към Украйна. Ние не участваме активно в този процес. Знаем, че когато войната приключи ще има много големи геополитически решения, но ние не сме активни участници в този процес“, коментира Цветанов.

Според него, когато арестът на Бойко Борисов е показал, че „единственото водещо в политическия живот на България е омразата“. Той заяви, че трябва да се направи ревизия на управлението, „особено на „правителството Борисов 3“.

„Не комуникираме с Борисов. Всеки си върви по неговия път и в общи линии различията, които сме имали в геополитически план за Русия и Европа и всичко това, което се случваше в ГЕРБ през последните години“, каза Цветанов.

Той коментира, че никога не е посещавал кабинета на бизнесмена с 19 обвинения Васил Божков.

„Виждал съм го (Васил Божков) да излиза от кабинета на Борисов. И в Министерски съвет, и в резиденцията в Бояна. Не знам за какво са си говорили“, коментира председателят на „Републиканци за България“.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *