img

Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци и всичко най-лошо

/
/
/
300 Views

Путин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Асад е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Садам е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Кадафи е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Милошевич е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Хомейни е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Какво следва? Си Дзинпин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци, фашисти, кръволози и всичко най-лошо на света, докато други като например генералите в Бирма или шейха на Сауд. Арабия са едни почтени, добри хорица, които никому зло не правят?

Даниел Божилов

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *