img

Черната Златка се отказа от мъжете – направили ѝ черна магия за нещастна любов?

/
/
/
214 Views

Черната Златка отсвири мъжката част от природонаселението

Димитрова, известна по-скоро като мъжемелачка, отколкото като срамежлива монахиня, окончателно е изшъткала мъжете от съзнанието си. След поредната кофти връзка тя се оказала в непозната за самата нея ситуация – да бъде сама.

На всичкото отгоре не изгаряла от желание веднага да скочи в нова любов. Така за пръв път Черната Златка била на гребена на вълната за самотници. Липсата на желание за поредна връзка явно я навело на странни размисли, свързани с нежелана намеса в аурата ѝ.

Именно от черни магии се ужасявала прясната позастаряла самотница и в главата ѝ се зародили почти греховни мисли.

Откакто загуби бебето си в напреднала бременност, Златка си била втълпила, че е жертва точно на този тип влияние. В този смисъл плеймейтката явно живее в ужас, че крахът на връзките ѝ се дължи именно на черна магия. И макар да се представя като здравомислеща и силна жена в обществото, вероятно здравомислието ѝ не е особено категорично.

На магии обикновено се връзват по-простоватите и необразовани люде и Черната Златка се поизложи с позициите си по темата. И ако не бе толкова впечатлена от негативните намеси, щеше да се наслаждава на лятото… и да си котка добре мъжете.

Източник: hotarena.net

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *