img

Британският „Дейли стар”: Ванга предсказала нов смъртоносен вирус от Сибир през 2022 г.

/
/
/
197 Views

Извънземните ще се покажат, идва библейско пришествие от скакалци, предупредила пророчицата от Рупите

Две от шестте предсказания на пророчицата Ванга за 2022 г. се сбъднаха. С такава публикация излезе преди ден британският вестник „Дейли стар“. Той изрежда големите наводнения в Австралия и жегите, обхванали Европа, които били предречени от българката в аванс.

Другите пророчества, приписвани на феномена, за 2022 г., са: пришествието на нов смъртоносен вирус, този път от Сибир, извънземно нашествие (извънземните ще се покажат), както и библейско пришествие от скакалци.

Последната прогноза за тази година е технологична и касае бума в използването на виртуалната реалност. Британските журналисти се дивят, че легендарната сляпа прорицателка от Рупите е направила някои невероятни наглед прогнози, които скоро фантастично са се сбъднали.

Посочва се видението й от 1989 г., в което тя казва, че Америка ще бъда ударена от „две стоманени птици“ в терористична атака. Мнозина свързват това със самолетните атаки в САЩ от 11 септември 2001 г. Ясновидката е сравнена и с френския пророк Нострадамус. Предсказанията на българката обаче са доста по-точни и не чак толкова иносказателни.

Британската медия твърди, че Ванга е предрекла как няколко азиатски страни и Австралия ще бъдат ударени от „интензивни наводнения“. И това наистина се случи през миналия март. Потопите там предизвикаха масова евакуация.

Ванга също така провидяла, че градове ще бъдат засегнати от недостиг на вода в резултат на невиждана суша. Това също се случва в момента в Европа, отбелязва „Дейли стар“. Положението навсякъде изглежда апокалиптично. Португалските власти искат гражданите да ограничат ползването на вода. Италия в момента преминава през най-тежката суша от 1950 г. насам. Горски пожари бушуват в Гърция и Франция. Между 40 градуса пък бяха измерени в столицата Мадрид и 45 в Южна Испания. Във Великобритания тези дни се очакват температури от над 40 градуса.

Ако се случи, ще падне рекордът на страната от 25 юли 2019 г. когато бяха измерени е 38,7 градуса по Целзий. Това се дължи на изменението на климата вследствие на глобалното затопляне.

Приживе пророчицата често е говорила за опасност от екологична и климатична катастрофа. Едно от нейните предсказания гласи, че един ден питейната вода ще стане по-ценна от златото.

Други важни събития, които се вярва, че българката е предвидила, са: цунамито в Тайланд от 2004 г., идването в Белия дом на чернокож президент (Барак Обама), разпадането на СССР, обединението на Източна и Западна Германия и още много други.

Публикацията засяга и дебата дали всичко това е било така, но както се отбелязва на фона на изобилието от ясновидци по света, Ванга определено е била една от най-добрите.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *