img

Бойко Борисов от Перперикон: Видя се, че по-кадърен за премиер от мен няма. Плюят срещу мен защото ги е страх!

/
/
/
434 Views

Бойко Борисов обърна плочата и отново поиска да е премиер, видя ТОПновини!

Екс премиерът Бойко Борисов уж се беше отказал от поста и отбиваше номера с номинацията на Дани Митев за министър-председател от ГЕРБ. Е, днес обаче той обърна плочата и запя друга песен (всъщност старата, но на нов глас).

Бойко Борисов си „почина“ и отново напъва за премиерското кресло

Пред десетки избиратели на Перперикон преди часове, той заяви повече от убедено, че има огромна вероятност да се върне на премиерския си пост. И не за друго, а защото нямало по-подготвен и кадърен от него.

„То е видно. И дете ще проумее истината. Плюят срещу мен, обвиняват ме в какво ли не, измислят си хиляди лъжи за управлението на ГЕРБ. А причината е само една – страх ги е. Страх ги е, защото целият народ видя колко са некадърни.

Трети избори са това, сега ще ходим на трети избори. Какво е това, освен тотално некадърност и нехайство за бъдещето на българите и държавата. Ето на – ние се оттеглихме, оставихме ги да се оправят, да управляват…

И какво – едно голямо нищо, всеки дърпа кокала към себе си. Какво по-голямо доказателство, че ние трябва да се върнем и да оправим кашите, които те са надробили?!“, заяви Бойко Борисов.

И, разбира се, не пропусна отново да обяви как президентът Румен Радев ката ден нарушава Конституцията. А той единствен милее за страната си, разсъждава и действа отговорно.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *