img

Бойко Борисов изригна: Поръчали ареста ми на оргия с много уиски, пици и кристали

/
/
/
205 Views

ГЕРБ зове служебния кабинет да намери алтернативно на руското гориво за АЕЦ

„Това решение е взето на една оргия с „пици с кристали“, много уиски, бяло вино и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. Точно тези хора, които са видно корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа.“

Това заяви Бойко Борисов на брифинг на ръководството на ГЕРБ в отговор на въпрос как ще коментира окончателното решение на съда, че арестът му е бил незаконен.

По телефона се чува как казват „Да му сложиш белезници!“. Петков казва, че им била лоша комуникацията – сиреч пиарът им слаб, и като наказание отива да арестува незаконно моя пиар. Ми направи си по-добър, защо трябва да влачиш жената пред семейството й, коментира още експремиерът.

„Тая оргия, наздравица… Пици с кристали! Сега ми разказаха всичко. Като паднат, всичко разказват, нали знаете – българинът е страхлив. Много уиски, бяло вино, ресторанти за хранене в МС. Царете си мислят, че ще стоят там доживот“, продължи Борисов по адрес на бившите управляващи.

„Това по-нататък“, вметна му тихо Томислав Дончев. „Те ме питат“, отвърна Борисов на заместника си в ГЕРБ, от което стана ясно, че явно партията има намерение да отправи още обвинения и разкрития към екипа на Кирил Петков.

Борисов призова служебния кабинет да намери алтернативно на руското гориво за АЕЦ.

Лидерът на ГЕРБ поздрави най-напред украинския народ с Деня на независимостта на Украйна.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *