img

Бойко Борисов: „Ако ме изберете обещавам таван на горивата 2.70 лв! Ето, един спестен лев за всички хора“

/
/
/
779 Views

Три дена ексклузивно не казват нищо. Младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ и вчера спечели срещу тях, защото искат развитие. Година и половина застой. Пътят Ботевград – Мездра щеше да е готов.

Загубихме 1,3 млрд. Планът за възстановяване най-рано в края на годината ще дойде, а е включен в бюджета с парите за пенсиите. Това каза експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от Мездра.

„Не че не можем математически да направим правителство. Те не искаха да има такова. Имитираха, че има такова. Газът е с 30% по-скъп и го няма. Чирен е празен и искат да прехвърлят всичко това на Радев.

Говорих с Делян Добрев и ще предложим на всички партии да се сложи таван и да питам защо колата, която ми е на лизинг няма да ползва отстъпка 25 стотинки, а с данъците ми ще плащам отстъпката на друг.

Предлагаме таван 2,70 на литър и се надявам политическите партии, които не лапат и не са корумпирани, да ни подкрепят. Ето, един спестен лев за всички хора“, обясни още той.

„Няма да подкрепяме никакво правителство. Ще имаме много по-добър резултат. А такива, които си търсят партньори. Христо Иванов искаше да закрие БСП навремето, неговата партия. Тя се обяви срещу въоръжението на Украйна и каза, че Русия е приятелска държава.

Не го е срам да се целува с БСП, а ми дава оценки на мен„, допълни Борисов. „Страната не върви към избори, а върви към катастрофа и всичките ексклузивни предавания, които казват, че газа поскъпва… то просто го няма! Това е отговорност на Кирил Петков и Радев.

Август месец, когато няма газ, ще кажат, че Радев е виновен. Ще катастрофираме тежко и няма оправяне. Ако нямаме толкова съединен, мощен народ, хванат на работа, за да гарантираме пенсии и и заплати, фалитът е гарантиран. Оня ден се пошегувах и ми е грешка.

Говоря си с депутатите и им казах, че ще им дам трима депутати. Като казах, че давам трима депутати, погледнах Севда и й викам: „Обърках ли ги?“. Обърка ги, каза тя“, разкри той.

„Оня ден гледах пресконференцията на Рашков и Петков. Ако им бяха направили по един тест, щеше да стане интересно„, пошегува се той.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *