img

Битката за олио в Кауфланд ще бъде жестока!

/
/
/
2818 Views

Брошурата на Кауфланд е нещо, което много българи разглеждат всяка седмица с голямо очакване.

Промоциите в хранителната верига често предизвикват сериозни опашки, но от ТОП Новини дочухме, че тази събота ще бъде нещо страшно.

Ако разгледаме внимателно ще видим, че в събота на 12.03.2022 г. от Кауфланд са обявили цена от 2.99 лв. за бутилка олио Плиска. На фона на всички останали цени в последните дни, това ще бъде наистина добро предложение, а мнозина чакат именно този момент.

Олио КауфландДоста от по-малките квартални и селски магазини се възползват от големите промоции на Кауфланд. За никой не е тайна, че покрай войната в Украйна започна да се спекулира брутално с цените на основните стоки, въпреки че правителството обеща да се ангажира с проверки и по-строг контрол.

В началото на пандемията от коронавирус станахме свидетели на истинска истерия за маски, дезинфектанти, основни лекарства и антибиотици.  После дойде ред на тоалетната хартия, която се купуваше в промишлени мащаби.

Битката за тоалетна хартия в КауфландПреди дни пък видяхме как се пълнят туби, бидони, че дори и цистерни от мляко с бензин и дизел, за да се спестят няколко лева от непрестанно покачващите се цени на горивата.

Какво още предстои да се случи, тепърва предстои да разберем.

Истерия с цените на горивата

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *