img

Бедна, а? Джулиана Гани пръска 200 бона за бебето (Силиконовата моделка е имотна кралица)

/
/
/
217 Views

Истинска имотна кралица се оказа Джулиана Гани. Фамилията на моделката владее цели 16 апартамента в Пловдив. Тя пръска пари на поразия в очакване на второто си дете. Чийто баща е полицая от Търново Теодор Гецов.

Нейна близка дружка сподели пред светски столичен сайт, че секи бременното мамче е заделила 200 хиляди в кеш за чистак ново обзавеждане на 1 от 4-те жилища в родния си град , а за цялостния ремонт ще олекне с още толкова. Крайната сума ще е 400 бона.

„Джули се разбра с дизайнерите на известна строителна компания парите да бъдат изплатени на два пъти. 200 бона ще получат от майка й, а останалите 200 тя ще изплати под формата на бартер, ще им направи реклами.“,

Повод да се разбере всичко това са скоро плъзналите по медиите клюки, че бременната Гани разпродава на поразия покъщнина и мебели, за да закъта някой  лев за бебето, което ще се роди след седмици.

„Това са големи глупости, казва нейната приятелка. Джулката е богаташка. Тя криеше, че е заможна по време на брака си с инструктора. Продава стари неща, но иска да махне всичко от апартамента, в който живееше с Илиян Найденов.”

От източника на новината се разбра и друга подробност. Гани е собственик на 4 жилища, братята й, които са двама също имат по 4,  а останалите четири владее майка им. „Така, че силиконката може да има други проблеми, но финансови не.”, казва още дружката й.

„За това и новото й гадже я гледа в очите и я следва като малко паленце“, смеят се фенове.

Източник: Лупа.бг

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *