img

Бащата на Денис Теофиков с трогателен жест към сина си – ето първите му думи след трагедията (Видео):

/
/
/
407 Views

След огромната трагедия, сполетяла света на поп фолка след смъртта на младия певец Денис Теофиков, в медийното пространство се появиха всякакви дебати, версии и спомени за ненавременно отишлия си от този свят талант.

Семейството му и неговите приятели продължават да нищят историята и да търсят виновни за фаталния край.

Родителите на талантливото момче са неутешими и до този момент не бяха обелвали и дума за случилото се. На погребението на изпълнителя се видя, че едвам стоят на двата си крака и че животът им губи смисъл.

Те намериха за какво за живеят и баща му за първи път разкри какво възнамерява да прави в чест на Денис, видя Топновини.

Денис Теофиков баща

Бащата на младия талант Денис Теофиков – Атешкан ще пуска недовършени песни на сина си. Виртуозният музикант заедно със свои съмишленици и приятели създадоха онлайн канала DENIS TEOFIKOV OFFICIAL, където вече са регистрирани близо 45 хиляди абонати.

Именно там меломаните ще имат възможността да слушат още песни, които до сега не са били публикувани.

„Скъпи приятели, тази песен на Денис е записана, когато той беше на 16 години, в домашни условия и беше само демо версия. Сега това, което чувате, е преаранжирана версия на песента и е запазен вокалният трак. Това няма да е последната песен на Денис. Той е оставил много недовършени песни, които ще чуете във времето. Затова абонирайте се за официалният YOU TUBE канал на Денис Теофиков, където можете да следите всички негови песни“ – споделя Атешкан Теофиков.

Първата от тези песни е озаглавена „Сърцето ми“. Музиката е създадена в тандем от баща и син, а текстът е написан от младия талант. Аранжиментът е направен от Деян Асенов.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *