img

Бащата на Денис Теофиков попиля шофьора му и разкри има ли син от друг брак

/
/
/
362 Views

Бащата на Денис Теофиков известния наш музикант Атешкан Теофиков написа остър пост във Фейсбук срещу твърденията на шофьора на сина си в интервюто му пред Станислав Цанов.

Оказва се, че много от твърденията на шофьора не се потвърждават от семейството на трагично загиналия млад певец.

„По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока.

Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.

Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!“

Източник: Блиц
Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *