img

Балове 2022! Зрелостник дефилира със златна каляска, друг по халат и чехли (Снимки на най-колоритните абитуриенти)

/
/
/
277 Views

Тази година момчетата  бяха по-колоритни  с нетрадиционните си тоалети по време на баловете, видя ТОП новини

На балове 2022 най-голямо впечатление направи младежът Рашко от пловдивското средно школо „Найден Геров”. Което е по-известно като Столипиновската сорбона.

Абитуриентът дефилирал със златна карета, а според свидетели носел и чалма на главата. С цветущия си вид той успял да привлече погледите на съучениците си, но и този на медиите.

Рашко от Столипиново дефилира като арабски принц
В репортаж по Нова тв неговите близки разказаха, че дядо му наел атрактивната каляската за 150 лв. А след бала му прехвърлил и лекия си автомобил. Бабата на младежа не спря да го хвали и пред камерите и поиска да му намерят добра работа. А дядото добавя, че го виждал като доктор или полицай.
Младеж от Кюстендил се пусна на бала си по чехли за баня и халат. Марк Манчев обяви, че искал да е различен, облеклото му не било протест срещу нещо. Изкарал целия бал по халат, а родителите му го подкрепили.
Марк Манчев на бала си по халат и джапанки

 

Абитуриентът искал да се реализира като специалист в компютърните науки.

Атракция в Пловдив станаха и двама абитуриенти с перуки и женски дрехи
Още по-атрактивни са двама пловдивски младежи, които се облякоха в женски тоалети. Освен балните рокли сложиха и перуки и бях истинска атракция на тазгодишните зрелостни тържества. Остава загадка обаче какво е било мнението на техните родители.

 

Източник: Клюки

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *