img

Арестът го отключи. Лоши новини за здравословното състояние на Бойко Борисов

/
/
/
1754 Views

Бойко Борисов не е в добро здравословно състояние след скандалния му арест на 17 март, който бе извършен пред очите на невръстните му внуци в родната му къща в Банкя, разбра ТОП Новини.

Лидерът на ГЕРБ изкара 24 часа в сурови условия и на мразовити температури в килия без никакво отопление, дори и без легло. През цялото време той бил държан на дървена пейка, докато получавал сериозна хипертонична криза, без достъп до медицинска помощ или лекарства.

Веднага след като бе освободен и се прибра в дома си, 62-годишният бивш премиер бе прегледан от депутата от ГЕРБ д-р Лъчезар Иванов, който потвърди, че кръвното му е било с опасни стойности и е развил тахикардия. Заради измръзването в килията Борисов е вдигнал висока температура, не се чувствал добре и имал силна кашлица.

Дъщерята и внуците на Борисов са били свидетели на скандалния му арест. Бруталната сцена се разиграла пред очите им в семейната къща в Банкя, докато всички спокойно вечеряли. Щерката на бившия премиер – Венета, живее в бащиния си дом заедно с половинката си Иван Атанасов и двете им деца – 6-годишния Бойко и 3-годишния Иван.

Близките на Борисов изпаднали в шок от случващото се, а дъщеря му и внуците му се разстроили и разплакали. След пускането на лидера на ГЕРБ от ареста след 24-часов престой там Венета го посрещна у дома. Със сълзи на очи тя направи и емоционален коментар в ефира на БНТ.

„Искам да помоля да оставите семейството ми на мира. Разстроихте цялото ми семейство. И искам този фашизъм да спре. Да го оставите сега да се види с моите деца и негови внуци. Благодаря ви“, каза дъщерята на Борисов.

Самият той малко по-рано разкри, че по време на ареста полицаите са преровили цялата им къща, включително и кошчетата в стаите на внуците му.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *