img

Алена размаха пръст: Идва най-опасният ден в годината! Чака ни кармична разплата!

/
/
/
372 Views

Астроложката Светлана Тилкова-Алена е най-известният експерт в областта си у нас. Нейните прогнози неведнъж са доказвали точността си, а до услугите й прибягват редица видни личности у нас.

Сега обаче Алена идва с предупреждение, защото наближава най-опасният ден в годината:

Ден на кармични срещи за добро или по-скоро за разплата предстои на 22 декември. Ще има увеличени трудности, изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита. За това предупреждава в прогноза за „Труд” астроложката относно предстоящия четвъртък – 22.12.2022 г.

„Видим ли повтарящи се числа в датата, а и в часа, значи същества от други измерения се опитват да ни кажат нещо. Някои ни плашат, че ще се отвори портал във времето и нови тълпи рептили ще нахлуят на Земята, за да превърнат човека в роб.

Имайки предвид, че съществата с този неприятен за човека външен вид, са висш разум от високо ниво, ако искаха, да са го сторили. Те обаче добре знаят, че агресията спрямо ниско развита планетарна култура като човечеството ще е последвано от светкавично наказание за тяхната планета. Тъй че спокойно“, посочва Алена.

По думите й в магичната 22.12.2022 дата, има цели шест двойки.

“Взела съм под внимание и часът 22:12:22, с което двойките стават единадесет. На тази дата, казват, животът ни щял да се преобърне, съдби да се променят, с енергия да се презаредим, защото денят бил един от най-силните, с най-мощна енергия през целия век. Канал във времето няма да се отваря, но кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата“, предупреждава тя.

„Числото 22 в деня е носител на кармична разплата, увеличени трудности, изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Уви, прозорливостта ще е потисната от ината, който в деня ще е изявен дори при хората, които не го притежават.

Разговори, преговори, лекции ще бъдат проблемни и наситени с противопоставяне, ако е възможно да се отложат. Повторението на вибрация 22 във втората половина на числото на годината на Венера, която съсипахме с агресията си и с невъзможността да осъзнаем какво са Любовта, Обичта, Човечността и Добротата предупреждава за изблик на словесна и физическа агресия при несъгласие с нечие напористо мнение.

Особено внимание е нужно на пътя, денят предполага увеличени злополуки“, препоръчва астрологът.

Алена уточнява, че числото 1 не играе никаква роля, притисната от шесткратното повторение на двойката в датата. „Говоренето ще е безспирно, тактът, компромисът ще са забравени, премълчани тайни ще излязат наяве. Датата, за жалост, няма да доведе до осъзнаване в хората, които са готови на агресия, мъст, физическо насилие над всеки, които им се противопоставя.

Малко успокоение е, че бързо ще получат възмездие от кармата и всички негативи на датата ще се стоварят върху подлеците, жалкарите и насилниците, грабителите на възрастни хора, които остават без парите си за прехрана и лекарства, защото това повелява плутоновата 0 в датата, при това по най-неочаквания и непреодолим начин, както казват лекарите – несъвместим с живота“, казва Алена и допълва: „Като добавим и часа, отново съветвам – стойте си у дома в този час.

Избягвайте разговорите. Ако семейството ви е проблемно, разделете стаите, за да не се преобърне животът ви в неочаквана и нежелана посока, единствено заради заложеното от деня, а не заради мистично езотерични приумици, каквито в датата не са заложени“.

Изгубени във времето

Ако ползвахме календара на предците ни, няма да има сакрални дати

„В някои отношения злото е за добро. Календарът на нашите български предци, най-старият на планетата, е забравен някъде около падането на Второто царство под турско робство. Многохилядолетно знание е затрупано от забравата на времето. Представете си какво би се случило, ако все още използвахме този календар.

Да, самочувствието ни като народ щеше да е друго, но в този календар не съществуват магични, сакрални и каквито щете други дати“, казва астрологът Светлана Тилкова – Алена.

По думите й според българския календар сега е 7818 година от неговото начало, която отговаря на 2022 година след Христа. „Българският календар се оказва крайно неудобен, дори нежелан от всички  дръзновени търсачи  на магически, уникални дати в календара ни, които отварят тунел в пространството, врата във времето и имат свръхестествени свойства“, уточнява тя.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *