img

Алекс Богданска стигнала до припадък и страхова невроза

/
/
/
222 Views

Ужасни моменти е преживяла Александра Богданска след първата си раздяла с Даниел Петканов преди няколко години. Това разказа в предаването „Търси се“ по БТВ нейната приятелка Катя.

Наскоро популярната инфлуенсърка мина през развод с „Лудия репортер“, но сама призна в предаването, че ситуацията след първата й връзка я е калила до такава степен, че да преодолее по-леко този момент. Припомняме, че двамата се разделиха за първи път през 2016 г., а Даниел обяви тогава, че тя му е изневерила с италианец.

През 2017-а двамата бяха събрани под един покрив в предаването „Биг брадър“, където оправиха взаимоотношенията си и дори се ожениха. В момента двойката има син на име Габриел, но през тази година обяви, че се развежда.


Ето и какво разказа Катя за ситуацията от преди няколко години:

„С Алекс се познаваме от около 14 години. Тя е от малкото хора, които с течение на годините въпреки славата не се е променила по никакъв начин. Винаги е била лъчезарна, усмихната. С много неща ми е ценна. Имали сме много хубави и много трудни моменти, в които сме си били опора една на друга. Най-трудният й момент за мен лично, въпреки разводът, през който минава в момента, е първата й раздяла с Дани. Това беше най-трудния момент за нея. Никога няма да забравя когато ми звънна и ми каза: „Ще дойдеш ли да ме вземеш от психиатрията“.

Беше получила нервна криза. Нейна колежка се обадила на линейка и бяха я взели в психиатричната клиника. Станах и тръгнах веднага. Отидох, взех я, буквално през 3 километра спираше и повръщаше от нерви. Хората се държаха много лошо с нея. Мериха й колата с яйца, с домати, гледаха я лошо. Беше развила страхова невроза. Много тежък момент, но с подкрепата от приятели, родители, от брат й, се изправи. Тя е много борбена. Досега не е обичала друг мъж както е обичала него. Аз мисля, че това наистина е краят, но нищо не се знае“.

Самата Александра също бе върната от водещите в студиото към тази неприятна за нея ситуация.

„Имах страх да излизам навън сред хора. Правеха се различни колажи и шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото аз отидох да работя в Италия като хостеса цяло лято, исках да си изкарам пари, да си сложа гърди. Аз тогава си харесах едно момче италианец. Когато се прибрах в България Дани разбра. След това се оказа, че и той е бил с други жени, но някакси винаги така го изкарват, че жената е виновна. А и аз не съм от тези, дето сочат с пръст и да казват – и ти си го правил, значи аз съм невинна. Не, напротив – аз съм виновна.

Той ме накара много голям срам да изживея. Да се почувствам много лош човек, при положение, че той същото го е правел. Това момче от Италия беше с много възможности, от такова семейство. Имаше собствена яхта, обикаляхме, правеше ми срещи на свещи насред морето. Но не спирах да мисля за Дани и вътрешно се питах какво ли прави той?

Послушах вътрешния си глас, че щом този човек след всичко това, което ми направи, не можах да го намразя, значи имаме нещо неизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да си казвам примерно ако го видя, че има жена и дете, да си казвам, че това можеше да съм аз“, разказа тя.

Запитана какво харесва най-много в Петканов, Богданска отговори:

„Много е непредвидим, много е щур, има нещо детско в него. Не приема много насериозно живота. Възхищавах му се. Гледала съм го и съм си казвала дали някой ден ще мога да съм като него. При първата раздяла закалих психиката и характера си, за да мога да изживея по-лесно сега развода. Най-силното нещо, което ми помогна, беше синът ни Габриел. Искам да съм борбена майка. Не искам утре детето ми ако има трудности да каже – майка ми се е отказала и рухнала, ще го направя и аз“, сподели още инфлуенсърката.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *