img

Абсолютно безплатно море и 4-звезден хотел в Приморско ако се в@ксинирате

/
/
/
386 Views

Кметът на Забърдо ще води на море безплатно желаещи при едно условие. Офертата е една седмица безплатна почивка в 4-звезден хотел в Приморско за всеки, който се ваксинира.

Това съобщи самият Валентин Черпоков за Plovdiv24.bg.

От обявяването на идеята досега вече има записани 15 желаещи за море. Те ще бъдат ваксинирани предварително и тогава ще получат ваучерите. С бизнесмена, който ще предостави хотела, вече е уговорен трансферът на хората. Осигурено им е абсолютно всичко безплатно.

Черпоков обясни, че положението в селото е трагично.

За една седмица са починали 6 човека, има много болни в момента, а ваксинираните са едва 5%. Той е дал пример още миналата година, като се е ваксинирал, както и всички негови близки. Сега се надява тази негова идея да мотивира хората да го направят също.

Иначе селото е известно с това, че се посещава много от туристи, особено в почивните дни.

Николай Черпоков е известен с бонусите, които дава на хората, когато иска да ги мотивира за нещо полезно. Така например, през 1999 години той пръв въведе безплатните закуски за децата в училище и отмени таксата за детска градина.

През 2006 години предложи да се дават по 1000 лева на семейство за новородено и по 2000 лева под формата на дърва за всички, които сключват граждански брак и остават в селото.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *