img

99% точност на теста! Размерът на ръката ви е ключът към вашата Съдба!

/
/
/
417 Views

Психолозите са доказали връзката между размера на ръката на човек и неговия характер. Искате ли да знаете истината за себе си?

Какво трябва да направим?

Всичко, което трябва да направите, е да измерите разстоянието от лакътя до началото на дланта ви, както е показано на фигурата по-долу.

Трябва да определите дали разстоянието е голямо, средно или малко. За да направите това, поставете палеца върху лакътя.

Размер на ръкатаСвийте лявата си ръка в лакътя (приблизително 45 градуса) и поставете десния си палец върху извивката на лакътя, след което изпънете дланта си, опитвайки се да достигнете китката със среден пръст. Средният ви пръст стигна ли до линията на китката? Тогава имате големи ръце! Иначе малки.

Ако разстоянието е точно значи имате голяма ръка.

Ако до сгъвката на лакътя остане 1–2 см, средна.
Ако до лакътя остават повече от 3 см – малка.

Резултати от тестовете

Голяма

Вие сте човек с широка душа. Любезни, полезни, състрадателни и приветливи. Вие определено не сте от онези, които ще си тръгват през главата, за да постигнат цел. Човешките сетива не са празни звуци за вас.

Много уязвим. Лесно е да те обидят, особено ако насилникът е симпатичен човек. Но вие не трупате негодувание твърде дълго, предпочитайки да забравите всички лоши неща и да прощавате на хората.

Вие сте хитър и благоразумен човек. Хората около вас смятат, че сте отговорни и точни. Определено може да се разчита на вас!

Средна

Основната ви силна страна е емоционалната стабилност. Вие сте от хората, които знаят как да се контролират. Показвате истинските си емоции само на най-близките хора. Поради тази причина някои хора изобщо не ви познават. Ти си мистерия за тях.

Винаги сте внимателни в израженията си и много тактични. Изповядвайте се само с „избраните“. Вие сте скромен, спокоен човек, който не е свикнал да губи енергия. Вашата сдържаност в емоциите затруднява усещането за пълнотата на живота.

Склонни сте към меланхолия. Обичайте да мечтаете. Често се отдавате на приятни спомени.

Малка

Вие сте амбициозен, решителен и волеви човек, който добре разбира какво иска от живота. Хората около вас се възхищават на вашата енергия. Вие сте от онези, които могат да мотивират, да дават мощен стимул за постижения, с една дума, вие сте мотиватор!

За съжаление, хиперемоцията често се превръща за вас в депресия. Вие се сблъсквате с емоционално изтощение, когато изпитате огромна гама от различни емоции предния ден. За да почувствате хармония, трябва да се научите да контролирате преживяванията си.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *