img

65-годишна фитнес икона дефилира с дъщеря си и показа божественото си тяло. Коя е майката и коя дъщерята? (Снимки)

/
/
/
328 Views

65-годишната Дениз Остин и 29-годишната й дъщеря Кейти Остин изумиха тълпата, когато излязоха на модния подиум в шоу на бански костюми , облечени от модели на Sports Illustrated.

майка и дъщеря фитнес

Майката и дъщерята гордо се разходиха по бански в пясъчен цвят и показаха, че и двете са в завидна форма.

Дениз Остин и дъщеря й

„Беше невероятно усещане да вървя по подиума с дъщеря си. Радост, която ще продължи цял живот. Наистина съм горда майка. Този момент беше безценен. Благодарна съм на Sports Illustrated, че ми се обадиха и ни направиха първото дуо майка-дъщеря, което ще излезе на подиума“, каза Остин пред Fox News Digital.

майка и дъщеря на подуима

Остин се превърна във фитнес икона, след като спечели слава през 80-те и 90-те години на миналия век със своята „8-минутна тренировка за корем“. През годините тя е продала повече от 24 милиона видеокасети и DVD-та с тези упражнения.

Остин фигура

„Искам жените да се чувстват уверени в телата си, независимо от възрастта. Надявам се да вдъхновя жените над 50 години да водят по-здравословен начин на живот. Живейте пълноценно“, е посланието, изпратено от Дениз.

Дениз Остин тяло

Кейти е последвала стъпките на майка си – тя е фитнес инфлуенсър, има собствено приложение за фитнес и дебютира в Sports Illustrated Swimsuit през 2021 г.

Дениз Остин тренировка

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *