img

5 неща, които се случват с душата след смъртта на тялото!

/
/
/
280 Views

Има ли живот след смъртта и какво се случва с човек, след като умре?

Въпросът, който от векове си задават хората и все още няма единодушен отговор. Религията има своите твърдения, науката – предположения.

Хората, докоснали се до клинична смърт, често разказват за повтарящи се детайли – тунел от светлина, животът им, който сякаш преминава „на лента“ пред очите им…

Известният екстрасенс и автор на бетселърите „Разговор с небесата“ и „Изцеление на скръб“ Джеймс Ван Праа има своя теория. Според него духът се освобождава от тежестта на физическата черупка, която ние наричаме тяло, и изпитваме облекчение. Това чувство е много сходно с това, когато шофьор излиза от счупен автомобил или когато сваляме от раменете си тежкото палто и го оставяме да падне на Земята. Що се касае за физическите усещания, то няма никаква болка, когато душата напуска тялото.

Ето 5 неща, които вероятно се случват с душата след смъртта на тялото:

Присъединяване

Никой никога не умира в самота. Вашите роднини и близки, с които сте създавали връзки любов през целия си живот, ще дойдат да се срещнат с вас. Те са се приготвили за вашето връщане у дома, затова можете да си представите невероятното чувство на радост, когато се връщате вкъщи.

Пробуждане

Човек внезапно изпитва зашеметяващо чувство на мир, щастие и любов.

Посещение на собственото погребение или помен

Душата на всеки човек присъства на помена и собственото погребение. Понякога роднините усещат това. Дори ако формалната церемония отсъства, душата на покойника ще бъде близо до своето семейство. Тя ще се намира в обкръжение на близки и любими хора поне няколко дни след прехода и другия свят.

Обзор на земния живот

След връщане в духовния дом всеки преразглежда своя земен живот. Човек вижда и преживява всеки свой опит, случил му се в телесната черупка. Той отново преживява всяка мисъл, действие и дума, които е създал за другите и себе си по време на живота си на Земята.

Живот в радост

Душата на всеки починал получава достъп до творчески начинания. Например ако човек винаги е искал да свири на пиано, но не е могъл поради някакви причини, той може да го направи на небето.

Душите на умелите могат да имат всичко, което пожелаят.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *