img

33-годишна майка на 12 деца говори за майчинството си и отговаря дали иска да ражда отново

/
/
/
203 Views

Американката Бритни е на 33 години и има 12 деца, което означава, че в продължение на 98 месеца или почти 11 години тя е била бременна. Въпреки че не планира да има още едно дете, мъжът ѝ няма нищо против семейството отново да се увеличи. Бритни Чърч е майка на 7 момчета и 5 момичета.

Първото си дете Бритни ражда на 16 годишна възраст. От сегашния си мъж Бритни има има 7-годишния Сайлъс, 5-годишния Кристофър младши, 3-годишните тризнаци Оливър, Ашър и Абел и 11-месечната Роуин. Жената също има 6 по-големи деца от 2 предишни връзки.

Героинята оценява здравословното си състояние и вярва, че може да роди поне още едно дете. Тя обаче все още няма намерение да го прави. Това обаче не е изненадващо, защото жената вече има достатъчно грижи. Въпреки отглеждането на малки деца и домакинската работа, Бритни успява да управлява успешно социалните мрежи. Бритни искрено обича всяко от децата си. И само до семейството и приятелите си тя се чувства истински щастлива.

Например, 122 хиляди души са се абонирали за нейния акаунт в Instagram . И почти 2 милиона души следват нейната страница в TikTok. Това са наистина големи цифри, които задължават Бритни да публикува нещо редовно.

Такъв смазващ успех дойде на американка благодарение на голямото ѝ семейство. Според героинята хората обичат да гледат как живеят другите. В случая с Бритни интересът нараства двойно, защото не всеки ден можете да срещнете щастлива майка на 12 деца.

Една жена споделя с потребителите в Интернет подробности от семейния си живот. Тя разказва как успява да пътува с толкова много деца. Показва и къде отиват парите от семейния бюджет. Например, само за мляко, което всички членове на семейството толкова много обичат, трябва да харчи поне 200 долара на месец.

Въпреки че Бритни има много фенове, има и много хейтъри в Интернет. Някои хора започнаха открито да осъждат жената, че има толкова много деца. На нея обаче не ѝ пука: „Преди много ме интересуваше какво мислят другите за мен. Но това е в миналото. Трябва да сме позитивни!“

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *