img

Затворник, осъден на смърт, поискал молив и хартия като последно желание.

/
/
/
238 Views

Затворник, осъден на смърт, очакващ екзекуция поискал молив и хартия като последно желание. След като пише няколко минути, осъденият се обажда на пазача в затвора и моли това писмо да бъде предадено на биологичната му майка.
В писмото се казваше…

„Мамо, ако имаше повече справедливост на този свят, днес и двамата щяхме да бъдем обречени, а не само аз. Ти си толкова виновна, колкото и аз за живота, който води. Помниш ли, когато откраднах колело от момче като мен и го донесох вкъщи? Ти ми помогна да го скрия, за да не разбереш баща ми. Помниш ли, когато открадните пари от портфейла на съседа? Похарчи ги с мен в мола. Помниш ли, когато се скарахте с баща ми и той си продължи? Той просто искаше да ме поправи, защото копирах изпита, вместо да чета.
В крайна сметка бях изключен. Мамо, бях само дете, малко по-късно се превърнах в проблемен тийнейджър и сега съм нетолерантен и агресивен човек. Мамо, аз бях просто дете, което се нуждаеше от корекция, а не от одобрение. Но все пак ти прощавам!
Моля ви, само да изпратите това писмо на възможно най-много родители от цял ​​свят, за да знаят, че носят отговорност да отгледат дете, като накарат човека, да действа чрез добро или зло. Благодаря ти мамо, че ми даде живот и ми помогна да го загубя.

Твоят син престъпник.
Бих искал също да ти напомня, че: Който откаже да накаже сина си, не го обича. Който го обича, не се колебае да се скара с него. Образованието е най-мощното оръжие, което можете да използвате, за да промените света. Обучавайте децата си и няма да ви се налага да наказвате възрастните!“

Източник: Facebook

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *